TRĂIM DIN CE PRIMIM Winston Churchill

DESCRIERE

Dacă știi să prepari soluțiile pentru lucrările de zugrăveli și vopsitorii, să respecți dozajele corespunzătoare, să pregătești pereții care necesită a fi zugrăviți, să execuți lucrări de zugrăveli simple și speciale, să realizezi gleturi de ipsos, să montezi prefabricate din ipsos, să aplici tapet și ai cel putin 8 clase absolvite, poți obține calificarea de ZUGRAV, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor pe baza experienței de muncă, în numai câteva zile.

Mai exact, dobândești această calificare în urma unei evaluări (examen) la care te poți înscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs, întrucât evaluarea se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi/ai învățat la locul de muncă,  individual sau din alte surse. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la acest program de calificare și să te prezinți la centrul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov pentru susținerea evaluării care constă în test scris și probă practică.

Întreg procesul de evaluare se desfășoară la Brașovpoate dura cel mult 4-5 zile și se finalizează cu obținerea diplomei de ZUGRAV, IPSOSAR, TAPETAR, VOPSITOR – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) care este recunoscut la nivel național, iar apostilat/tradus șinternațional. 

PUBLIC ȚINTĂ

Acest program este potrivit pentru:

  • Muncitorii necalificați care cunosc meseria de Zugrav si doresc sa se califice / recalifice in numai cateva zile, fara a mai urma un curs de durata;
  • Toti Zugravii care lucreaza însă nu sunt incadrati corespunzator deoarece nu dețin un certificat de calificare;
  • Persoanele care doresc sa-și deschidă un PFA sau SRL cu activitate in domeniul construcțiilor;
  • Antreprenorii care intenționează sa acceseze fonduri europene nerambursabile;
  • Companiile care activeaza in domeniul constructiilor si doresc sa-și califice personalul;
  • Persoanele care doresc o schimbare în carieră sau sunt in cautarea unui nou loc de munca;
  • Cei care lucreaza in strainatate si vizeza obtinerea unui certificat recunoscut la nivel European.

AVANTAJE program calificare

ZUGRAV, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor

icon_1

Obținerea calificării pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

icon_3

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (CB inclus).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat ANC și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 15 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor.


2. Proba practică.
Aceasta se desfașoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor:

_______

10 Întrebări practice prin care îți poți mini-evalua competențele profesionale

Aspecte urmărite la evaluarea practică:

Modul de organizare a locului de munca, de pregătire al peretilor, atentia cu care se realizeaza reparatia crapaturilor si fisurilor, şlefuirea suprafeţelor chituite, modul de aplicare a grundului pe peretii ce necesita aceasta operatie, modul de aplicare a gletului si grosimea stratului realizat,desprăfuirea şi umectarea suprafeţelor ce urmează a fi zugrăvite şi vopsite, modul de preparare si omogenizare a vopselei lavabile, cantitatile de materie prima pregatita pentru acoperirea in totalitate a suprafetei, atentia cu care chituieste, grunduieste si slefuieste tamplaria cu scopul vopsirii acesteia,  indemanarea cu care se aplica tapetul, s.a.

Totodata, in timpul probei practice evaluatorul de competente profesionale urmareste modul de manuire a spaclului, gletierei,  trafaletului, pensulelor etc.

GALERIE FOTO OPTIM AD CALIFICĂRI

GARANȚII OFERITE

Obții calificare ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării.

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 23, bloc C7, etaj 6, ap. 603.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

  • pregătirea minimă obligatorie: 8 clase (învățământul minim obligatoriu)
  • cunoașterea meseriei ZUGRAV, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor (experiența de muncă în domeniul Construcțiilor)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email info@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 748 403 890   sau    +40 756 169 119

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

Menu

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Instagram has returned invalid data.
2 în OFERTĂ
Vino cu colegul tău de muncă la evaluare și vă răsplătim pe amândoi cu 20% reducere la înscrierea în programul de calificare ZIDAR, PIETRAR, TENCUITOR.
VREAU OFERTA