NU ÎNCERCA SĂ FII ORIGIANL. Paul Rand

DESCRIERE

Câţi dintre noi nu avem studiile într-un domeniu însă lucrăm într-un cu totul alt domeniu? Cu siguranţă şi tu ai fost în situaţia în care la interviul pentru un job mai bine plătit ai fost întrebat: ”Şi atestat de MAŞINIST aveţi?” Atunci ai simţit că ai pierdut banii văzându-i cu ochii.

Într-un astfel de moment de gândeşti: ”Ce să fac? Cui să mă adresez? Cred că ar trebui să fac un curs dar cui să mă adresez?”  Ei bine, există o soluţie la îndemână, uşor de accesat!

Soluţia este calificarea prin evaluarea competenţelor pentru meseria ta de MAŞINIST sau IFRONIST cum îi mai spun cunoscătorii! OPTIM AD Calificări are acest program în portofoliu şi l-a autorizat pentru persoane ca tine, conducători de maşini şi utilaje pentru terasamente (buldoexcavator, vola, gredere, compactor, excavator, încărcător frontal) care practică această meserie dar nu deţin dovada calificării.

Ce mai aştepţi? Înscrie-te la acest program de calificare şi beneficiază de oportunitatea de a-ţi fi recunoscute cunoştinţele şi experienţa în muncă, în numai câteva zile, fără curs. Cum? Susţinând un test grilă şi o probă de lucru sub supravegherea unui evaluator certificat A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări).

PUBLIC ȚINTĂ

CUI SE ADRESEAZĂ acest program de calificare:

  • operatorilor de excavator, buldoexcavator, buldozer, încărcător frontal, rulou compactor, greder, autogreder, autoscreper, ifron sau alte maşini/utilaje pentru terasamente, care nu dețin un certificat de calificare; 
  • persoanelor care intenţionează să-şi schimbe locul de muncă şi doresc să obţină calificarea în baza experienţei acumulate în muncă; 
  • persoanelor care caută un loc de muncă în străinătate sau un job mai bine plătit şi doresc să obţină rapid certificatul solicitat la angajare; 
  • persoanelor care doresc să-şi deschidă propria afacere; 
  • companiilor care doresc să-și califice personalul.

AVANTAJE program calificare

MAŞINIST la mașini pentru terasamente (buldoexcavatorist)

icon_1

Obținerea calificării pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

icon_3

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (CB inclus).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat ANC și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple. (timp alocat 100 minute)
Exista 10 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de MAŞINIST la mașini pentru terasamente (buldoexcavatorist).


2. Proba practică.
Aceasta se desfășoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de MAŞINIST la mașini pentru terasamente (buldoexcavatorist):

_______

10 Întrebări practice prin care îți poți mini-evalua competențele profesionale

Aspecte urmărite la evaluarea practică: la proba practică evaluatorul urmărește capacitatea ta de a respecta succesiunea activităţilor stabilite, interesul manifestat pentru solicitarea de explicaţii suplimentare suficiente pentru clarificarea eventualelor aspecte confuze, corectitudinea citirii şi interpretării unui desen/schiţa de execuţie  şi alegerii schemei tehnologice de săpare, modul şi corectitudinea cu care execuți operaţiile de încărcat, săpat şi transportat, profilat/nivelat, scarificat, defrişat/curăţat terenul şi/sau compactat.

GALERIE FOTO OPTIM AD CALIFICĂRI

GARANȚII OFERITE

Obții calificare ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării.

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 23, bloc C7, etaj 6, ap. 603.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

  • pregătirea minimă obligatorie: 8 clase (învățământul minim obligatoriu)
  • cunoașterea meseriei MAŞINIST la mașini pentru terasamente (buldoexcavatorist) (experiența de muncă în domeniul Construcțiilor)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email info@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119.

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

Menu

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Instagram has returned invalid data.