NU MAI AȘTEPTA! Napoleon Hill

DESCRIERE

Dacă știi să realizezi instalații electrice de joasă și medie tensiune,  să pozezi cabluri și conductoare, să realizezi conexiunea cablurilor, să verifici continuitatea electrică a circuitelor realizate, să realizezi montajul instalațiilor aferente echipamentelor termice, sanitare și HVAC, să realizezi montajul tabloului electric de distribuție, să utilizezi voltampermetrul și alte aparate de măsurare specifice, însă nu deții dovada calificării, atunci înscrie-te la acest program de calificare ce îți oferă posibilitatea de a obține în numai câteva zile o DIPLOMĂ RECUNOSCUTĂ inclusiv de A.N.R.E.

Mai exact, obtii calificarea de ELECTRICIAN CONSTRUCTOR în urma unei evaluări (examen) la care te poți înscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs de formare profesională, întrucât evaluarea se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi/ai învățat la locul de muncă, individual sau din alte surse.

Întregul proces de evaluare a cunoștințelor tale (examenul) poate dura între 5-7 zile și se finalizează cu obținerea diplomei de Electrician Constructor – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) și recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale și  Ministerul Muncii, iar apostilat și în Uniunea Europeană.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: cu certificatul de ELECTRICIAN CONSTRUCTOR obținut în urma acestui program de calificare vă puteți înscrie la examenul organizat de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei Electrice) în vederea  dobândirii calității de  ELECTRICIAN AUTORIZAT A.N.R.E.

Electricienii autorizați pentru proiectare/ execuție de instalații electrice racordate la SEN (Sistemul Energetic Național) pot avea următoarele grade de autorizare: I, II, III sau IV, grade la care sunt definite două tipuri de autorizări, de tip A sau B.

PUBLIC ȚINTĂ

Acest program de calificare este potrivit pentru:

  • persoanele care doresc să dobândească calitatea de Electrician autorizat dar nu pot face dovada calificării necesară pentru înscrierea la examenul de autorizare organizat de ANRE; 
  • muncitorii necalificați care cunosc meseria și doresc să se califice/recalifice în numai câteva zile, fără a mai urma cursul de formare profesională ”ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII”; 
  • toți electricienii în construcții care lucrează însă nu sunt încadrați corespunzător deoarece nu dețin un certificat de calificare; 
  • persoanele care doresc să-și deschidă un PFA sau SRL cu activitate în domeniul instalațiilor electrice; 
  • antreprenorii care intenționează să acceseze fonduri europene nerambursabile;
  • companiile care activează în domeniul instalațiilor electrice și doresc să-și califice personalul; 
  • persoanele care doresc o schimbare în carieră sau sunt în căutarea unui nou loc de muncă în domeniul electric; 
  • cei care lucrează în străinătate și vizează obținerea unui certificat de calificare recunoscut la nivel european.

AVANTAJE program calificare

Electrician constructor

icon_1

Obținerea diplomei de electrician pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma recunoscută RO & UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (Cere OFERTĂ).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat ANC și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 14 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de ELECTRICIAN Constructor.


2. Proba practică.
Aceasta se desfășoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Electrician Constructor:

_______

10 Întrebări grilă prin care îți poți evalua cunoștințele teoretice

Aspecte urmărite la evaluarea practică în vederea dobândirii calificării de electrician constructor: identificarea corectă a materialelor necesare lucrării date, capacitatea de identificare a zonelor de montaj, atenția și îndemânarea cu care se pozează cablurile și conductoarele electrice, poziționarea corectă a cablurilor electrice, modul de decablare a mantalei exterioare a cablurilor și realizarea conexiunilor conductoarelor, respectarea codurilor de culori, atenția cu care se montează prizele, întrerupătoarele, separatoarele, capacitatea de a realiza corect și în condiții de siguranță montajul tabloului electric ș.a.

GALERIE FOTO OPTIM AD CALIFICĂRI

GARANȚII OFERITE

Obții diploma de electrician ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării (testării).

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 23, bloc C7, etaj 6, ap. 603.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

  • pregătirea minimă obligatorie: 8 clase (învățământul minim obligatoriu)
  • cunoașterea meseriei Electrician constructor (experiența de muncă în domeniul Construcțiilor)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email info@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119.

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

Menu

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Instagram has returned invalid data.
2 în OFERTĂ
Vino cu colegul tău de muncă la evaluare și vă răsplătim pe amândoi cu 20% reducere la înscrierea în programul de calificare ELECTRICIAN CONSTRUCTOR.
VREAU OFERTA


curs formare profesională electrician Brasov, cursuri electrician, calificare pe baza experienței în muncă, recunoașterea experienței profesionale, program autorizat ANC,cursuri acreditate Brasov, cursuri de formare profesională, alternativă cursuri de calificare profesională, program adresat persoanelor cu experiență în muncă, calificare prin evaluarea cunoștintelor / competențelor, cursuri de calificare / programe de evaluare, diplome recunoscute în UE, calificare rapidă, diploma recunscută.</font size=”2″>

Lasă un răspuns